ferienwohnung

   Bitte installieren Sie den Flash Player und aktivieren Sie Javascript.

Welkom in Gerlos!

Welkom bij appartementen Am Bach


.... unieke ligging in de winter


Op zoek naar iets bijzonders? … het liefst in het centrum en in directe omgeving van de nieuwe Gondelbaan?

De appartementen bevinden zich op een fantastische locatie gelegen aan een ruime weide, aan de rand van het bos en tòch in het centrum op slechts 200 meter van de nieuwe en moderne Dorfbahn!
De besneeuwde afdaling in het centrum brengt u tot op 200 meter van ons appartementencomplex.

Om u voldoende tijd te geven om te genieten van al hetgeen Gerlos te bieden heeft, worden de appartementen in de winter dagelijks schoongemaakt.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de appartementen te boeken met dagelijkse verse broodjesservice of met ontbijtbuffet (in het hotel van onze buren op slechts 200 meter).

Alle voorzieningen bevinden zich in een omtrek van 200 tot 500 meter. Denk aan supermarkt, restaurants, cafés, bars, kortom alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie.

In Gerlos bent u niet persé een auto nodig tijdens uw vakantie. U kunt deze gedurende uw verblijf voor ons appartementencomplex parkeren.

 

 

...uniek in de zomer...

 

Unieke ligging temidden van het groene berglandschap, op loopafstand van het centrum.

 

Grote ligweide & Kinderspeelplaats met basketbal en trampoline

 

Het hooggelegen ski- en wandelparadijs Gerlos vormt samen met Königsleiten, Gerlosplatte/Hochkrimml en Zell am Ziller de “Zillertal-Arena”: Eén van de grootste aaneengesloten ski- en wandelgebieden van Oostenrijk. Zonder te overdrijven: Gerlos is dé actieve plaats voor jong en oud. Zoals het spreekwoord zegt: ‘Niets moet, alles mag.’


 • Wandelen:Gerlos is met zijn 5 zijdalen uniek in Tirol. Op een hoogte van 1.245 meter treft u aangename temperaturen. Daardoor wordt wandelen, zelfs bij hitte, een plezier. U kunt bij ons terecht voor vele eenvoudige, lichte wandelingen tot zware, uitdagende bergtochten. 
 •  Stuwmeer Durlassboden: In Gerlos is waterpret gegarandeerd! Het water van het stuwmeer is in de zomer (van eind juni tot eind augustus) opgewarmd tot een aangename temperatuur van 21 graden en is daarmee in Gerlos de place to be! Leren zeilen of surfen is mogelijk bij zeil- en surfschool Gerlos, maar u kunt ook lekker genieten aan de rand van het water, gaan zwemmen of een rondje op de waterfiets. Tevens is er een groot grasveld met kinderspeelweide en ook barbecueën behoort daar tot de mogelijkheden.
 •  Aktie: In Gerlos zijn verschillende adrenaline verhogende activiteiten te doen, zoals: Flying Fox, Canoying, Rafting, Paragleiten, Klettersteig, Hochseilgarten, Kletterturm, Erlebnisgarten 

 •  Fichtenschloss – Rosenalm: Sparreboskasteel facts:

 • Ongeveer 5.000 m² „Kasteel-Area“
 • 4 beklimbare torens (glijtoren, kraantoren, klimtoren, uitkijktoren)
 • Avonturen speelplaats
 • Water- en zandspeelplaats
 • Boomkruinenweg
 • Kasteelkeuken met barbecue
 • Bouwhut van de sparreboskabouters
 • Rustplaatsen om te ontspannen voor groot en klein

Vakantie voor de gehele familie: Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen hebben we in Gerlos een afwisselend kinderprogramma samengesteld. De wekelijkse programmapunten gaan van spel en plezier bij het stuwmeer ‘Durlaßboden’ naar Canoying tot een fakkeloptocht in de late avond.
 • Terwijl u, als ouders, een wandeling in de bergen maakt, weet u dat uw kinderen in de beste handen zijn. Onze geschoolde medewerkers bekommeren zich liefdevol om de kleine en grotere kinderen.

Voor kinderen en tieners hebben we een wekelijks avontuurlijk programma. U kunt kiezen tussen programma’s van het ‘Familiennest’ en de ‘Teenywahini’, kortom: voor elk wat wils.

 

Nieuws

appartements gerlos deutsch / german appartements gerlos english appartementen gerlos netherlands
APPARTEMENTEN „AM BACH“ GERLOS ZILLERTAL - YOUR VACATION HOME IN ZILLERTAL (ZILLERTALARENA) / TYROL

webdesign