"Das Waldegg" Appartment Gerlos

Appartement ‘Waldegg’

Eenvoud, gemoedelijk en typisch Oostenrijks

Appartement Waldegg is het ideale appartement voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig, maar keurig appartement in een typisch Oostenrijkse woning.
Waldegg ligt aan de rand van het bos, aan de Bach, in alle rust maar met het centrum van Gerlos op loopafstand (50 meter).
De Dorfbahn ligt bijvoorbeeld op slechts 200 meter afstand en de bushalte naar de Isskogelbahn bevindt zich op slechts 50 meter van het huis.
In de nabije omgeving (ca 100 meter afstand) vindt u een supermarkt met bakkerij, diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.
Op verzoek is het appartement ook te boeken met ontbijt.

Haus Waldegg is het ideale onderkomen voor natuurliefhebbers, sportieve wintersporters en ook voor wandelaars, die tevens respect hebben voor hun medebewoners in deze authentieke privéwoning, in het centrum van Gerlos. Gasten die komen voor de ‘nachtelijke feesten’ verwijzen wij graag door naar een ander, daarvoor meer geschikt onderkomen. Om die reden zijn feestgangers niet welkom.

Het biedt plaats aan 1 tot 4 personen en beschikt over het volgende:
- Woonkamer
- Keuken
- Slaapkamer (2-3 personen, met zowel een 2-persoons als 1-persoons bed)
- Slaapkamer voor 1 persoon
- Douche
- Toilet
- Groot privébalkon
- Wifi
- Parkeerplaats voor het huis
- Ski- en schoenenruimte

Das Waldegg Appartment im Winter
Das Waldegg Appartment im Sommer

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen